Hyvinkää
Auki jäljellä :
Ruokamenu

Kun tilaat verkkokaupastamme voit itse valita bonustuotteesi ajankohtaisesta bonustuotevalikoimasta. Tilauksestasi saat bonuspisteitä ja pisteillä voit valita bonustuotteita.

Bonuspisteet ovat voimassa 181 ostopäivästä. Mikäli et ole käyttänyt pisteitäsi 181 päivän sisältä, pistesaldosi nollaantuu. Bonustuotteita ei voi vaihtaa jälkikäteen. Mahdolliset jälkikäteen tehdyt lisäykset eivät oikeuta bonuspisteisiin. Ravintola Turkinpippuri on oikeus korjata bonuspistesaldoa mikäli palautat tuotteita tai muussa vastaavassa tapauksessa. Voit myös kerätä bonuspisteitä ja käyttää ne myöhemmän tilauksen yhteydessä.

Bonusjärjestelmä on käytössä ainoastaan verkkokaupassamme, eikä koske puhelintilauksia.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja myyntipäivien muutoksiin. Paino- ja valmistusteknisistä syistä johtuen emme voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla tilauspäivän aukioloajan. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa verkkokauppamme sivuilta osoitteessa http://turkinpippuri.fi. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan saatavuustilanteen mukaan.

KUINKA KERÄÄN BONUSPISTEITÄ?
Se on erittäin helppoa. Joka kerta kun tilaat, asiakastilillesi kertyy automaattisesti bonuspisteitä, joita voit käyttää seurava päivänä tilauksesi tilauspäivän laskien.
Yksi päivän aktivointiaika tarvitaan, koska on mahdollista, että palautat tuotteita, jolloin luonnollisestikin palautetuista tuotteista saamasi bonuspisteet perutaan. bonuspisteitä saat siis kaikista tilaamistasi tuotteista jotka pidät Yksinkertaista ja reilua!

MONTAKO BONUSPISTETTÄ SAAN?
Uutena asiakkaana aloitat heti saat 0 bonuspistettä jokaisesta eurosta, jolla meiltä ostat. Palkitsemme sinut jokaisesta tekemästäsi ostosta bonus-pisteillä.

MITÄ TUOTTEITA VOIN MAKSAA BONUSPISTEILLÄNI?
Voit maksaa bonuspisteilläsi mitä tahansa tuotteita 136 tuotteen valikoimastamme! HUOM! Bonuspisteitä ei voi käyttää tuotteen osittaiseen maksamiseen, vaan pisteitä täytyy olla tarpeeksi koko tuotteen maksamista varten.

MITEN KÄYTÄN BONUSPISTEITÄNI?
Kun sinulla on riittävästi bonuspisteitä haluamaasi tuotetta varten, valitse se mukaan seuraavaan tilaukseesi ja valitse haluavasi käyttää bonuspisteitäsi tuotteen maksamiseen! Yhden bonuspisteen arvo on 1 sentti. Kun sinulla on esimerkiksi 999 bonuspistettä, voit maksaa niillä 9,99 euron arvoisen tuotteen. Mikä parasta, sinulla on 181 päivä käyttää ansaitsemasi bonuspisteet!

MITEN SAAN SELVILLE BONUSPISTEIDENI MÄÄRÄN?
Rekisteröityneen online-asiakkaan käytettävissä on nettisivuillamme osoitteessa http://turkinpippuri.fi . Löydät tiedon bonuspisteistäsi "Bonnuspisteet"-linkistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numerossa 019 432 157, niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Toimitus & Palautus
Yksityisyyssuoja
Maksutavat
Käyttöehdot